Hva er ditt neste eventyr?

Velg blant våre mest populære kategorier for å finne den perfekte turen for deg.

Familievennlige opplevelser

Legg Norgesferien til vakre Haugalandet, og opplev det beste Norge har å tilby gjennom våre barnevennlige  aktivitetspakker. Viking Adventure tilbyr alt fra vikingsafari og fjordcruise, til klatrepark og glamping. Våre erfarne guider sørger for at du får en sommer dere aldri kommer til å glemme, enten det er med småbarn eller større barn. Se

Se utfluktene våre

Oppdag Haugalandet

Haugaland-regionen har mye å tilby uansett hva du leter etter. Vår oppgave er å være din guide uansett hvilken erfaring du leter etter. For å gjøre det enklere for deg å velge, har vi samlet alle de spektakulære severdighetene du kan besøke gjennom våre aktiviteter, slik at du kan finne den perfekte aktiviteten for deg.

Utforsk guiden

Siste bloggposter

Se alle

Miljøbevisst

Fra vikinger til fiskere har folket langs kysten levd i harmoni med naturen i århundrer. Vi prøver å gjøre det samme ved å være bevisste om karbonavtrykket vårt. Fra den type kjøretøy vi kjører, til leverandørene vi velger å jobbe med. Alt teller på veien til å holde kysten vår så ren og bærekraftig som mulig. For oss, for kommende generasjoner, og ved å hedre folket foran oss.

Linker

Aktiviteter
Guide
Kontakt oss
Blog

Kontakt oss

tina@govikingadventure.com
Tlf. 476 69 880

Viking Adventure AS
Smedasundet 77
5528 Haugesund